Home › Het toernooi › Locatie

Locatie

 

PricewiseOvertoom 16

 

Wij zijn te gast op het nieuwe kantoor van Pricewise. Medeoprichter/directeur en lid van JM Amsterdam Hans de Kok vertelt over de rebranding: van Prizewize naar Pricewise. Vorig jaar besloot Pricewise.nl om zichzelf beter op de kaart te zetten en de concurrentie met andere prijsvergelijkers op de energie-, telecom- en verzekeringsmarkt actiever aan te gaan.

 

Hans gaat ook vertellen over de Pricewise-rollercoaster. Pricewise is groot geworden met prijsvergelijkingen in dienstenmarkten (energie, telecom en verzekeringen) en het organiseren van energiecampagnes in ruim tien Europese landen, in samenwerking met regionale en lokale overheden, non-profit/consumentenorganisaties en mediabedrijven. Met de rebranding van het merk is Pricewise van de achtergrond naar de voorgrond getreden. Met inmiddels meer dan 2 miljoen overstap-contracten is Pricewise.com een van de grootste overstapservices van Europa.

 

De twee studievrienden, Hans de Kok en Niels Brölman begonnen eind 2006 met het uitwerken van een idee dat nu uitgegroeid is tot een serieuze speler op de Europese vergelijkingsmarkt. Een inspirerend verhaal voor elke ondernemer.

Je bent van harte welkom in het nieuwe kantoor van Pricewise, in het hartje van Amsterdam aan de Overtoom 16.

 

Wil je ook besparen?

Pricewise biedt voor alle deelnemers een gratis contractscan aan. Neem dus je prive- of zakelijke energie, telecom en verzekeringscontracten mee. De Pricewise-experts kunnen je tijdens de pauzes vertellen hoe je direct duizenden euro`s kan besparen. Ze maken het ook nog direct voor je in orde. Degene die het meest bespaart, wint een leuke attentie. Neem van tevoren alvast eens een kijkje op www.pricewise.nl.

 

Hans de Kok

Medeoprichter/directeur en lid van JM Amsterdam Hans de Kok
 Download bijlage
Bezuidenhoutseweg 12 | 2594 AV DEN HAAG | Postbus 93002 | 2509 AA DEN HAAG | Tel.: (070) 3490474 | Fax: (070) 3490501 | E-mail: info@jm-debattoernooi.nl
2019 Jong Management | Webdesign: HPU internet services